Phenomenan Just Do It -kerhossa oli tällä kertaa teemana Kokkisota. Jokainen osallistuja toi yhden tai kaksi raaka-ainetta, joista lähdettiin kehittelemään uutta ja uljasta ruokalajia Michelin-tähdet silmissä kiiluen! Tässä resepti ja kuvia illasta.
Sitruunainen Välimeren ”Let's go” -kanaruukku Phenomenan tapaan.
300g kananfileesuikaleita
1 punasipuli
1 sitruuna
250g Koskelaskija perinteinen -sulatejuustoa
4 tomaattia
+ mausteita
- Pese sitruuna Fairilla, huuhtele ja raasta kuori
- Pese ja pilko sipuli ja tomaatit
- Kuullota pilkotettu sipuli tilkassa öljyä
- Paista kanat
- Lisää lohkotut tomaatit ja raastettu sitruunankuori
- Lisää maun mukaan sulatejuustoa ja sitruunamehua
- Anna hautua. Lisää mausteita mielesi mukaan.
- Tarjoile ruukussa ja nauti!
Valmis ruoka --><-- Maistuu myös kognitiotieteilijälle!
Just Do It -terveisin:Vili
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä kommentti ja jatka keskustelua! :) Huomaa kuitenkin, että jos asiasi on kiirreellinen, on parempi lähettää kirjoittajalle sähköpostia!