24.3.2011

Kokkisota Phenomenan tapaan

Phenomenan Just Do It -kerhossa oli tällä kertaa teemana Kokkisota. Jokainen osallistuja toi yhden tai kaksi raaka-ainetta, joista lähdettiin kehittelemään uutta ja uljasta ruokalajia Michelin-tähdet silmissä kiiluen! Tässä resepti ja kuvia illasta.

Sitruunainen Välimeren ”Let's go” -kanaruukku Phenomenan tapaan.


300g kananfileesuikaleita
1 punasipuli
1 sitruuna
250g Koskelaskija perinteinen -sulatejuustoa
4 tomaattia
+ mausteita

  1. Pese sitruuna Fairilla, huuhtele ja raasta kuori
  2. Pese ja pilko sipuli ja tomaatit
  3. Kuullota pilkotettu sipuli tilkassa öljyä
  4. Paista kanat
  5. Lisää lohkotut tomaatit ja raastettu sitruunankuori
  6. Lisää maun mukaan sulatejuustoa ja sitruunamehua
  7. Anna hautua. Lisää mausteita mielesi mukaan.
  8. Tarjoile ruukussa ja nauti!

      <-- Melkein valmista jo


    Valmis ruoka -->
    <-- Maistuu myös kognitiotieteilijälle!


















    Just Do It -terveisin:
    Vili

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti ja jatka keskustelua! :) Huomaa kuitenkin, että jos asiasi on kiirreellinen, on parempi lähettää kirjoittajalle sähköpostia!